Are You A Real Blink?

Hello friends, I prepared a blink test today, are you a real blink?

1. What year did Blakpink debut?

A) 2016 B) 2013 C) 2019 D) 2014

2. Which of the idol names whose names are written below is not in the Blakpink group?

A) ROSE B) LİSA C) NAYEON D) JİSOO

3.  What is Blakpink’s first name?

A) HELLO GİRLS B) PİNK CLUP C)PİNK PUNK D)Baby Monster’s

4. What date did Blakpink actually debut?

A) 2016 B) 2010 C) 2011 D) 2013

5. What is Lisa’s real name?

A) PRANAPRİYA LALİSA MONOBAN B) LİSAM C) PARK LİSAMAMALİ D) LALİSA

6. Members who are the same age?

A) LİSA ROSE B) JSOO ROSE C) JENNİE LİSA D) ALL MEMBERS ARE OF DIFFERENT AGES

7. Who is the elder sister of the group? ( the biggest )

A) JİSOO B) JENNİE C)ROSE D) LİSA

8. Who is the youngest of the group?

A) ROSE B)LİSA C) JENNİE D) JİSOO

9. Which nember’s solo song came out?

A) JİSOO B) ROSE C) JENNİE D) LİSA

10. How does Blackpink address their fans?

A) BLİNK B) GİRLS C) DARK D) PİNKS

Now go down and find out your answers

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

DOWN

Answers of the questions

1 A

2 C

3 C

4 D

5 A

6 A

7 A

8 B

9 C

10 A

Friends, how many right and wrong do you have, you can write in the comments, goodbye.

Yorum Ekle