Gerçek bir blink misin?

Merhaba arkadaşlar bu gün bir blink testi hazırladım acaba gerçek bir blink misin?

  1. Blakpink kaç yılında çıkış yaptı?

A) 2016 B) 2013 C) 2019 D) 2014

2. Aşagıda ismi yazılı olan idol isimlerinden hangisi Blakpink gurubuda değildir?

A) ROSE B) LİSA C) NAYEON D) JSOO

3. Blakpink’in ilk adı nedir ?

A) HELLO GİRLS B) PİNK CLUP C)PİNK PUNK D) TWİCE E) BTS

4. Blakpink aslında hangi tarihte çıkış yapçaktı?

A) 2016 B) 2010 C) 2011 D) 2013

5. Lisa’ nın gerçek adı nedir?

A) PRANAPRİYA LALİSA MONOBAN B) LİSAM C) PARK LİSAMAMALİ D) LALİSA GİRLS

6. Aynı yaşta olan üyeler?

A) LİSA ROSE B) JSOO ROSE C) JENNİE LİSA D) BÜTÜN ÜYELER AYNI YAŞTA

7. Gurubun ablası kim? ( en büyük )

A) JSOO B) JENNİE C) NAYEON D) LİSA

8. Gurubun en küçüğü kim ?

A) ROSE B)LİSA C) NAYEON D) JSOO

9. Hangi üyenin Solo şarkısı çıktı?

A) JSOO B) ROSE C) JENNİE D) NAYEON

10. Blakpink hayranlarına ne denir?

A) BLİNK B) GİRLS C) DARK D) PİNKS

Şimdi aşağı in ve cepapları öğren

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞI

AŞAĞı

soruların cevapları

1 A

2 C

3 C

4 D

5 A

6 A

7 A

8 B

9 C

10 A

Arkadaşlar kaç yanlışınız kaç doğrunuz çıktı yorumlara yaza bilirsiniz bye.

blackpink logo160

Yorum Ekle